milestone 3 2017... UPKK

haishhh mencabar betul tahun ni... Erina pun ada periksa besar... alhamdulillah dah settle semua

tahun ni SRA diorang first time buat UPKK... our main concern for Erina ialah dia ni jenis boleh tidur kat mana2 kalau dah ngantuk so bila exam UPKK ni waktu petang memang expect dia akan tertidur lah... so dah siap2 pesan kat dia... habiskan dulu jawab soalan kalau ngantuk sangat, takut kang tak habis jawab dah tertidur sampai ke sudah, habis lah kertas tu

anyway, dia takde drama sangat cuma drama peringkat national ada lah... hahaha tapi rasa lawak lak... kertas soalan UPKK pun diorang nak curi... ni mesti tak pernah tengok kertas ujian anak2... kertas upkk ni lagi senang dari psra... ni erina yang kata

harap2 keputusan erina seperti yang dia rasa lah... nak kata dia belajar work hard sangat pun takde juga tapi adalah sibuk nak study group kat library haishhh remaja sangat
drama upkk hahaha

Comments

Popular posts from this blog

alhamdulillah... best rupanya......

Dupdapdupdap part 1