Posts

Showing posts from May, 2012

Secret garden

Image
Dah terjebak dah ni.... Dah tersangkut ngan drama korea 'secret garden'
Hehe... Disbbkan rumah tak dipasang astro maka nya terlambat lah sket catch bug drama korea nih... Org lain dah lama terjebak dgn korean drama.... Ni baru terhegeh2 muahahaha....

Anyway buat yg tak tau, secret garden nih sedang ditayangkan kat tv8 kul 8.30mlm isnin hingga jumaat. En. Hubby pun dah tersangkut sama. Skrg ni tgh menahan diri dr tgk online walaupun available.... Still nak tunggu yg kat tv8 walaupun dah dialih suara ke kantonis/mandarin (tak tau sebenarnya yg mana satu). It makes me wondering kenapalah stesen tv tak maintain je bahasa dia in korea sbb subtitle kan ada. Barulah betul2 syok tengok drama korea... Yg kat astro mmg lah belum dialih suara to sbb rumah takde astro kan..... Well.....

 Masih berkira2 nak tgk online ke tak ...... Ishk ishk.... Susah nak decide nih....susah lah sgt kan... Citer secret garden ni camni (okey setelah digoogle)

 The drama tells the story of Kim Joo Won …

fuhhhhh

Image
lama dah tak menulis...
so many things have happened....
so let's begin all over again :)