Secret garden

Dah terjebak dah ni.... Dah tersangkut ngan drama korea 'secret garden'
Hehe... Disbbkan rumah tak dipasang astro maka nya terlambat lah sket catch bug drama korea nih... Org lain dah lama terjebak dgn korean drama.... Ni baru terhegeh2 muahahaha....

Anyway buat yg tak tau, secret garden nih sedang ditayangkan kat tv8 kul 8.30mlm isnin hingga jumaat. En. Hubby pun dah tersangkut sama. Skrg ni tgh menahan diri dr tgk online walaupun available.... Still nak tunggu yg kat tv8 walaupun dah dialih suara ke kantonis/mandarin (tak tau sebenarnya yg mana satu). It makes me wondering kenapalah stesen tv tak maintain je bahasa dia in korea sbb subtitle kan ada. Barulah betul2 syok tengok drama korea... Yg kat astro mmg lah belum dialih suara to sbb rumah takde astro kan..... Well.....

 Masih berkira2 nak tgk online ke tak ...... Ishk ishk.... Susah nak decide nih....susah lah sgt kan... Citer secret garden ni camni (okey setelah digoogle)

 The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.

 So yg kat tv8 minggu nilah nak kot sampai part swapping body tu...

 So marilah bersama2 cari drama korea yg best2 lagi :)

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady