MrA's Graduation

sabtu lepas MrA ada graduasi tahun 6... doludolu sekolah rendah takde graduasi2 ni.... pastu bila borak2 dgn husband dia kata eh tadika dari dulu2 ada graduasi... i kata takde pun.... hari ni baru teringat balik... i tadika kat kampung mmg takde lah graduasi2 ni... husband tadika kat kayel :P

ok back to Mr A's graduation... tahun ni kali ke3 sekolah dia buat kat KGSAAS... oklah tempat dia... not that 5-stars pun... as long as bebudak happy kan... yang penting bebudak ni get a glimpse of feeling macam mana graduation kat universiti tu... so they will berusaha lebih lagi to get at least degree ... insyallah... and also for them to have memories.... memories that some of the parents have captured as per below videos





lagu yg koir ni nyanyi dicipta sendiri oleh cikgu diorang, sir hafiz hassan... dia lah yg main keyboard iring budak2 koir ni... hauntingly beautiful... bila hayati lirik dia leh nangis gak aa hahaha.... hati tisu sangat hahhaa

and i cakap dgn husband... tahun depan we have to get back much late sbb tahun depan anak perempuan yg graduate... yg suka bergambar lak tu... mesti dia nak amik gambar dgn semua kawan2 dia 

us


Comments

Popular posts from this blog

15 Niat Membaca Al Quran

!@#$%^&*()_+