Posts

Showing posts from November, 2017

Dupdapdupdap part 1

Image
Hari ni keputusan PSRA keluar.... katanya lah.....

so dah dupdapdupdap beberapa hari tapi MrA nya komen... "mcm tak dapat mumtaz tp kalau dapat mumtaz tu luar biasa tu" ahahaha... ni lah kesan duduk kelas kedua setahun setelah 5 tahun duk kelas pertama... dia macam pasrah je...

tapi hari ni ada meeting penting tak leh nak cuti... half day tengok lah macam mana nanti...



MrA's Graduation

Image
sabtu lepas MrA ada graduasi tahun 6... doludolu sekolah rendah takde graduasi2 ni.... pastu bila borak2 dgn husband dia kata eh tadika dari dulu2 ada graduasi... i kata takde pun.... hari ni baru teringat balik... i tadika kat kampung mmg takde lah graduasi2 ni... husband tadika kat kayel :P

ok back to Mr A's graduation... tahun ni kali ke3 sekolah dia buat kat KGSAAS... oklah tempat dia... not that 5-stars pun... as long as bebudak happy kan... yang penting bebudak ni get a glimpse of feeling macam mana graduation kat universiti tu... so they will berusaha lebih lagi to get at least degree ... insyallah... and also for them to have memories.... memories that some of the parents have captured as per below videos





lagu yg koir ni nyanyi dicipta sendiri oleh cikgu diorang, sir hafiz hassan... dia lah yg main keyboard iring budak2 koir ni... hauntingly beautiful... bila hayati lirik dia leh nangis gak aa hahaha.... hati tisu sangat hahhaa
and i cakap dgn husband... tahun depan we hav…

hubby's romantic side

Image
is not the romantic dinner
is not the romantic date

but
.....

.........................

.............................

...................................







is when he updated my new phone with all those applications that I forgot to install without me asking or complaining at all

is when he arranged all the apps on my phone nicely according to its usage in its own folder


is when he bought my own url as a gift.... major love dear


we are very technical like that

alhamdulillah... best rupanya......

Image
bila kita menang sesuatu yg kita tak jangka... hehehe... kalau lucky draw kat any event pun kita mcm ada berharap2 nak menang kan... tapi bila kita tak harap nak menang and kita menang.... lain mcm skit rasanya... hahahha

anyway alhamdulillah for this... saja2 je pun buat caption tu

thanks to @butterkicap this really make my last monday a very cheerful monday :)

so sekarang kena adjust lak nak gi amik vouchers and to enjoy the vouchers @trfiregrillmalaysia
aishhh bz lak skrg ni.... haishh...