... anecdote 4 ... waka waka eh eh ...

hubby boleh lah dikategorikan sbg 'kaki sport'.. sport yg dia layan football (semestinya), f1, badminton, volleyball

dan....
skrg dia sudah mempengaruhi anak2 melayan sport (i have no objection)

hari tu masa piala thomas, mmg kitorg beria2 lah menyokong malaysia depan tv, dan kechiwa dgn malaysia kalah

skrg world cup fever, disbbkan rumah tiada astro jdnya terhad sket lah match yg boleh ditgk... tp setiap kali tgk memula skali aiman akan memilih pasukan mana yg dia nak sokong berdasarkan warna baju je... pastu berlagak kalau pasukan yg dia sokong masukkan goal... "kan aiman dah kata yg merah tu terer, kan dah goal"
pastu rtm pun satu, kalau takde live diorg akan siarkan match tu pukul 5 pagi yg akan habis lebih kurang sebelum kul 7... so bila kitorg bangunkan aiman dlm 6.30 pg, kalau dia liat2 nak bangun... kitorg buka je tv, dia dgr je ada bola terus zzuuuppp bangun gi tengok tv :P
ada sekali tu dia tanya "apsal malaysia tak main utk world cup?" hubby jwb "malaysia tak cukup terer" aiman berpk pastu dia kata "ooo malaysia main badminton je lah" ;)
so bila ada sekali tu korea kalah, dia boleh komen "korea tak terer gi je lah main badminton" ;))

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady