2013...

yeah bermula lah daily battle pagi2 nak menyiapkan 2 orang anak gi sekolah, balik keje lak battle nak menyiapkan dinner sblm anak2 tertidur sebab keletihan.... kadang2 terjadi gak, dinner siap je orang yang nak dibagi makan dah terbongkang tidur... ahhaha...

tahun lepas sorang je, tahun ni 2 orang dgn erina yg mmg liat bangun pagi... mmg leh praktis kehandalan skill ibu nya nih mengejutkan budak aaa....

Nasihat Aiman utk Erina yg baru nak masuk sekolah
Pagi2 bangun baru perasan Aiman tulis ni sempena Erina nak masuk sekolah.... tak leh tahan betul baca yg no 5 tu.... hahaha.... bila tanya dia...
me: ni cikgu aiman ke yg bagitau?
aiman: eh ibu ni... ni aiman lah yang fikir sendiri... ibu ingat aiman tak leh nak fikir sendiri ke??
dusshh terkena den... hahaha bertuahnya anak 

kesimpulannya... semoga 2013 menjadi tahun yang lebih baik :)

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

Being a lady

resepi oreo brownies