!@#$%^&*()_+

muahahaha belum sampai tahap ni lagi

baru ari senin.... tapi workload nya stress cam apa je.... dah penat tarik nafas...hembus...tarikkkkkk....hemmmbbbuuussssss....tarikkkk hemmbusss... stilll ada lagi... adalah kurang sket tp still ada....

tak suka betul... mmg lah keje sentiasa banyak.... iyolah kan... keje jd kuli.... kalau jd boss sendiri lain mcm lak stress nya....ni keje mkn gaji... okey lah lagi  kot....

hidup kalau takde stress namanya dah mati.... muahahaha... lawak bangang....

adanya stress lah boleh kita berusaha dgn lebih baik tu pasal org kata stress management bukannya stress elimination....ada banyak cara utk manage stress.... ada cara yg bagus ada cara yg kurang bagus...

salah satu yg kurang bagus... makan ... muahahaha kurang bagus tapi best :)
makan aiskrim ke
yummmyyy cream & fudge
makan donut ke
oooohh i heart these
waaahhhh semua yg menggemukkan.... tu pasal kurang bagus... hehehe


cara bagus utk manage stress
- eliminate the source of stress
tapi...... kalau orang yg buat kita stress boleh ke nak eliminate gitu2 je... hehehe.... kalau lah dia tu nyamuk, dah lama daku pap bagi mati >:)

- exercise
hehehe tau bagus tapi kadar kemalasan adalah tinggi... hahahhahaa.... hubby exercise, i tdo depan mata..... hehehe eh sebenarnya kan kalau tak cukup tidur pun berat badan leh bertambah tau....not good not good....

tapi i always enjoy other type of exercise... playing with my kids.... :) thats very blissful and menggembirakan dan menggurangkan stress... so nak balik lah main dgn anak2... :)


Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady