Samsung-Chelsea Youth Football Camp 2012 ... part 2

ni adalah sambungan dari Samsung-Chelsea Youth Football Camp 2012 ... part 1

siapakah chef celebrity itu???
.
.
.
.






..
.
.
.
.
.

.

.
.




.
.
.
.
.
..
 .....



...


...

Chef Anis Nabilah
- image googled

During the certification giving ceremont tu, Chef Anis dah start prepare and practice, rupa2nya kena praktis gak dulu with the organizer (Samsung) and Erina have been a constant audience, start dari nampak Chef Anis kat situ, Erina dah follow je... mentang2 lah Chef Anis tu comel lote...

Walaupun saya tak bermain bola seperti Aiman, tapi.... menunggu tu penat gak... so when the cooking demo tu start memang tak dan dah nak take notes of the recipe... dengan zahira dah ngamuk nya.... 

anyway, saya telah menghantar wakil i.e: Erina yg duduk ngadap Chef Anis bebtul dpan meja
Chef Anis tgh menguli biskut dgn Erina and Aiman menengok punya dekat dan khusyuk
Chef Anis telah menyediakan hidangan ayam bakar dgn sayuran steam, dan hidangan biskut  berinti sedap yg senang dibuat tapi tak amik resepi... all those meals were prepared using Samsung microwave within about only half an hour... cepat kan... mmg nampak sangat mudah guna microwave tu

Ni antara gambar dari official photographer ( sbb syok tengok Chef Anis masak, tak ingat nak amik gambar muahahaha)




So basically walaupun this is a football camp, my daughter pun leh enjoy the session with the cooking demo slot. Walaupun dia duk depan skali tapi bila tanya camna nak masak yg Chef Anis masak, dia jawab 'tak tau'.

Cehhh melepas peluang ibunya nak masak mcm tu kat rumah... hehehe

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

Being a lady

resepi oreo brownies