aiyyooo boleh terlupa lak...

pada satu hari (sila baca dgn intonasi dan gaya "pada zaman dahulu"...pandang ke atas...hahhaha )....
tatkala pulang dari bekerja...setelah seharian jenuh melayan segala soalan users..... saya pun check aa mailbox kat rumah... nak amik surat2 hubby... selalu nya memang ada surat2 beliau je lah yang ada pun.... tetiba... eh eh ada surat utk diri sendiri... terasa gumbira jap walau pun tak tau surat apa kah itu... bila buka tengok dapat ini....
My surprise letter

Tengok2 ada voucher utk cookware Jamie Oliver... pastu macam blur...apsal lak dapat ni? sbb takde apa2 surat or dokumen lak dalam envelope tu... semata2 ada voucher je....lama gak termenung memikirkan kenapa dapat voucher....

walaupun agak tempting utk membeli cookware berjenama Jamie Oliver, disebabkan my little home sweet home masih takde kitchen cabinet so macam malas nak memenuhkan ruang dgn barangan yg akan jarang dipakai... so i have to let it go... rezeki kawan2 lain :)


anyway..... hari ni baru teringat nak check kat kuali.com dan ternampak ini

Special giveaway

Oooohhhhhhhh rupa2nya menang consolation prize.....hahahahaha 
telah terlupa masuk contest ni.....

ni yang nak try contest macam2 ni....hehehe...so meh aa join mana2 online contest yg senang dan mudah... ada rezeki dapat lah hadiah apa2 :)

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady