can u spot the animal?

last week temankan my parents clear out kan tanah kebun sebab semak dah lebih tinggi dari orang hahahaha sampai tak nampak dah pokok buah2an... upah orang guna backhoe je... tu pun amik masa 1 setengah hari... kalau guna kederat sendiri mau 2 minggu pun tak settle
the-curly-hair supervisor directing the backhoe :p
dan jadi field trip utk anak2 tengok sendiri macam mana backhoe tu bekerja walaupun diorg tak sejakun ibunya tengok backhoe tu hahahha.... haruslah kagum kan dalam masa 3 minit 5mpersegi semak tu boleh terus clear nampak tanah je....hahahha

anyway, semalam husband sempat amik gambar seekor binatang yang tengah cuba melarikan diri dari backhoe tu... 
can u spot the animal?

silalah komen kalau nampak binatang tu ye :)

Comments

Popular posts from this blog

15 Niat Membaca Al Quran

!@#$%^&*()_+