sel-sel otak berhubung

dinner as much as possible adalah yang dimasak sendiri dan makan bersama2 termasuklah si budak kecik ni, my Mr F, Fateh.

my cheeky boy
usually kitorang letak dia dalam high chair so dia akan duk diam2 makan or main dgn makanan hahaha... but one day, rasa2nya dia dah kenyang kot... so dia dah tanak duk dalam high chair, so turunkan lah dia walaupun kitorang yang lain ni masih belum habis makan lagi

dia pun main2 kat tepi , "mengemas" surat khabar.... sehelai2 dia sepah2kan... malas nak tegur sebab tgh syok makan lagi... tiba2 dia bising2 kat ibu suh tengok kat suratkhabar pastu dia bising2 cari benda... rupanya2 dia cari bola dia... dan rupa2nya barulah kitorg paham.... 

sel-sel otak berhubung
tergelak-gelak kitorang sekeluarga sebab bila kitorang dah paham yang bola fateh ada dalam gambar kat suratkhabar tu barulah fateh senyum2 ... haish 

fateh with his football and food.. as usual

Comments

Popular posts from this blog

15 Niat Membaca Al Quran

resepi oreo brownies