..:: sharing of stories ::..

start minggu ini.... saya akan berkongsi cerita2 yg saya rasa menyentuh perasaan atau pun ada moral value... biasanya saya dpt cerita2 ni dr email... tapi saya mmg bukan jenis yg akan fwd semua benda ke semua org, sbb tak semua org suka dpt email mcm ni dlm email mereka... jadi cara yg lebih baik adalah berkongsi cerita2 ni di blog ni... sekurang2nya takde lah mcm idle lama sgt blog ni... kang naik lak sawang2 yg tak dikehendaki...


so enjoy reading

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady