..:: raya:- air gas ::..

hari tu sblm start bulan puasa dah berazam utk tidak minum air gas sbb baca 'the dark side of soft drink' mmg tercapai lah masa bulan puasa... first day raya okey lagi sbb takde gi memana sgt...

tapi... bila raya kedua... gi balik kg hubby... ambik ko... semua rumah hidang air gas.... wuuaaahhh habis punah azam tanak minum air gas.... anak2 mmg excited lah minum air gas... kasi sket2 je tapi dia nya nak lagi tu ntah berapa kali.....
sampai kan my SIL boleh mengeluarkan soalan yg bernas sekali... "kenapa kat kg, org hidang air gas tp org kat bandar hidang air kordial?"

so ada siapa2 yg leh jawab soalan diatas?

p/s: anda leh click kat gambar utk info yg lebih menarik pasal soft drink (gambar telah digoogle shj)

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

Being a lady

resepi oreo brownies