..:: raya 2010 - perut oh perut ::..

setelah sebulan berpuasa... di samping konon2 diet itu... hehe... raya pun tiba lah....

as usual, bila raya, mkn segala jenis makanan yg dihidangkan... yelah kan org dah hidang kena lah makan... so mkn mcm2...walaupun mkn sket sini sket situ tapi adalah mcm2....terlalu bermcm2 sampai kan skrg dah masuk 3 hari dah ni...makan je pastu within one hour pasti akan melawat dr. tan.... aaaaa penat lah mcm ni... tapi dah bermcm2 yg masuk so bermcm2 jugaklah yg nak kuar... ke boleh kira as detox? heheh sbb mcm2 yg masuk mcm sket je tp mcm2 yg kuar mcm banyak je...

agak mmg bermcm2....

oh ini gambar telah di google juga.... dan menjadi idaman hati hehehe... rasanya semua wanita nak sentiasa perut begini ;)

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

Being a lady

resepi oreo brownies