..:: asmara ::..

owwhhh itu adalah tajuk drama di tv3 setiap selasa kul 9 malam....

Drama Asmara (TV3)


selalu menengok bersama2 keluarga terchenta hehe...
so mlm selasa yg lalu...aiman berbaring di sebelah hubby, then ada satu scene asmara dah berbaik2 dgn zaliya pastu asmara tanya "awak.... boleh saya pegang perut awak?" so hubby terus tanya aiman dgn soalan yg sama... tersipu2 aiman sbb time tu mmg dia tgh fokus habis kat drama tu

then another scene, kakak zaliya datang rumah zaliya bawa teddy bear. aiman terus tanya "kenapa ayah takde bagi hadiah teddy bear ke bunga ke kat ibu??" hubby terkesima gak lah dan jwb "eh adalah" aiman jwb lagi "mana ada bagi teddy bear atau bunga" hubby:"eh ayah dah bagi ibu cincin" aiman: "tu satu je...teddy bear, bunga takde pun?" hehehe i like betullah aiman ni yg ibu sayang sangat aiman ni... concern betul.... hopefully besar nanti pun still as romantic as this lah... hehehehe

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady