..:: selamat hari raya aidiladha ::..


ye...walaupun cuti umum hanyalah sehari tapi sebenarnya raya nya tiga hari ye...

so dgn ini saya mengucapkan selamat hari raya aidiladha to all of u...

kali ni raya di klang.... di pagi raya konon2 nak gosok baju so keluarkan lah semua baju2 raya... susun lah ikut anak2... hubby then punggah2 beg... eh baju raya sendiri tertinggal... hahaha... gelakkan diri sendiri je lah... so gi surau menolong org masak2 dgn memakai t-shirt dan jeans di pagi raya ... hehe terasa sungguh bengong sbb baju sendiri yg tertinggal...ni lah dah jadi seorang emak... sentiasa dulukan hal anak2... hal sendiri tertinggal....

so sekali lagi....
selamat hari aidiladha...

Comments

Mr Lonely said…
nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady