... ceritera train ... no 2

disbbkan stesen kegemaran saya adalah klcc, dimana ianya juga adalah stesen kegemaran lebih ramai orang terutamanya time cuti sekolah... normal lah kan namanya pun public transport... hehe...

akan tetapi satu benda yg tak suka time ramai2 waktu cuti sekolah ialah pengguna2 yg tidak biasa menggunakan lrt (newbies).... org lain semua dah beratur dgn cantiknya single line tepi pintu, satu line belah kanan satu line belah kiri, dah agak panjang dah line ni (> 2 org), boleh lak newbies ni terjah je buat line lain kat tgh2 area pintu.... takkan lah tak nampak line2 yg cantik tu... takkan lah tak leh berpk kalau diorg duk tgh2 situ camna dgn org yg nak turun... itu pemikiran secara logik shj...

one more thing... cuti sekolah... so ramai2 lah budak2 sekolah yg kuar2... sbb sblm ni takde bersekolah di kl, jd rasa mcm pelik tgk dressing budak2 ni...mmg mcm up to date... tp mostly mcm over, maksud saya mcm over age, tak dressing appropriately for their age... muka mcm 13 or 14 thn je, tp dressing mcm 18++.... kelakar pun ada, kesian pun ada (sbb nampak tak cantik), mcm mana lah mak bapak diaorang boleh kasi pakai mcm tu.... ishk...

itu sajalah dr pemerhatian saya sempena cuti sekolah yg hampir berakhir ni... :)

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady