tadi berhati walang.... skrg tidak lagi :)

....smbgn kisah "Cycle 2"...



walaupun Aiman dah kebah dr demam, chicken pox nya (atau dlm bahasa aiman "chicken pop" ) dah kering.... akan tetapi disbb kan masih nampak kesan2 yg sungguh tak cantik itu (bak kata alang nye "eee aiman monster"), maka aiman telah kuhantar pulang ke rumah ibunda terchenta...



sblm kena tinggal, kejap2 aiman kata nak ikut balik ke kj, kejap2 dia suh ibu & ayah nye cepat gi balik and tinggalkan dia.... bila kami betul2 nak balik, dia bye2 kejap je pastu terus lari masuk rumah smbg tgk tv, bak kata hubby, mungkin dia tak nak menangis depan kitorg...



but i did cry a little bit, of coz lah kan, sepanjang umur dia dah 5 tahun 5 bulan ni, cuma 1 mlm je dia tdo without me in the same house....for now it will be 4 nights....



i called him at noon, he seemed happy so good :)



aiman with his various expressions, ni tgh posing sorang2

Note: walang = bersedih hati, berdukacita

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

Being a lady

resepi oreo brownies