Cycle 2

Penat lelah dari Cycle 1 belum betul2 habis lagi... then on last Thursday evening, Aiman slept early, by 9 dia dah lelap. But then on 10++ dia dah bangun gi toilet tapi lepas tu dah tak leh lelap. So I try to pujuk dia tdo balik tapi rasa badan dia teramat lah panas. Panic jap. Then buka baju dia nampak lah pulak.....chicken pox.

There goes the start of Cycle 2 of interrupted beauty sleep. :|

Anyway, hubby is taking the day off this Monday to tend to Aiman. Woohooo selamat cuti aku... hehe...

So tak tau lah lagi bila the end of this Cycle 2.

Comments

Popular posts from this blog

lamanya........

resepi oreo brownies

Being a lady